EN
HU
RO

Bine ați venit!

Preview | Print | Salvează Bijuterii argint

Bijuterii argint

În această categorie găsiți inele, brățări, coliere, cercei, pandantive și seturi din argint cu pietre prețioase și semiprețioase.
Argintul este un metal alb, argintiu care face parte din categoria metalelor prețioase și care fost cunoscut de toate civilizațiile antice. Argintul 925 este un amestec obținut din 92,5% argint cu 7,5% cupru, cuprul reprezentând o mică parte din aliajul de argint. Bijuteriile din argint 925 sunt produse  de înaltă puritate și cu rezistență sporită în timp.
Bijuteriile din argint sunt cele care aduc o notă de rafinament oricărei ținute vestimentare. Argintul și pietrele prețioase se îmbină perfect și dau naștere unor bijuterii aparte. Aceste bijuterii sunt pline de strălucire, culoare, eleganță și feminitate, astfel este foarte ușor să găsească orice doamnă sau domnișoară produsul potrivit personalității sale. Bijuteriile din argint sunt clasice totuși datorită pietrelor prețioase ele capătă un stil aparte, astfel puteți ieși în evidență. Ele sunt mereu la modă, doar trebuie să găsiți piesa cea mai potrivită

Opțiuni de vizualizare catalog

Produse de la 1 la 15 din 338

pe pagină
Descrescător
Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading...
Opțiuni de vizualizare catalog

Produse de la 1 la 15 din 338

pe pagină
Descrescător
Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Google+